Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη : Δελτίο Τύπου ΑΥ.ΡΙ.Ο.

«ΔΥΟ ΓΑΪΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ»

Η παραπάνω ρήση ταιριάζει γάντι στους δυο μονομάχους του δικομματισμού που η αδυναμία τους να αρθρώσουν πολιτικές, οράματα, προγράμματα και στρατηγικές για την ανάπτυξη της Ηπείρου, τους οδηγεί σε στείρες αντιπαραθέσεις, γραφικούς επαρχιωτισμούς και σε επικίνδυνα παιγνίδια εντυπώσεων, βάζοντας στο κάδρο της πολιτικής διαμάχης, επιχειρήσεις όπως τη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ.
Είναι το χειρότερο που θα μπορούσαν να κάνουν στην παρούσα φάση που η επιχείρηση απαξιώνεται καθημερινά στην αγορά από τα διάφορα σενάρια πώλησης που διαδίνονται. Η ΔΩΔΩΝΗ δεν έχει ανάγκη από προστάτες και κουτοπόνηρα μετοχικά σχήματα της επόμενης μέρας, που διαδίδουν τα παπαγαλάκια του Αργύρη και του Καχριμάνη. Δεν χρειάζεται δήθεν υποστηρικτές, ούτε κροκοδείλια δάκρυα συμπαράστασης, ούτε σωτήρες-μάνατζερ και «αλεξιπτωτιστές», ούτε παχιά λόγια και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.
Η ΔΩΔΩΝΗ στηρίζεται στους κτηνοτρόφους της, το υψηλό επίπεδο κατάρτισης των εργαζομένων της, την υψηλή τεχνολογία που διαθέτει και τους χιλιάδες καταναλωτές της στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Αυτή είναι και η προίκα της που την κάνει ξεχωριστή, μοναδική και περιζήτητη και σηματοδοτεί πάνω από όλα τον κοινωνικό της ρόλο και χαρακτήρα.
Κάτω λοιπόν τα χέρια από τη Δωδώνη!
Το ΑΥ.ΡΙ.Ο για την Ήπειρο καλεί τους εργαζόμενους της βιομηχανίας και τους συνεργαζόμενους κτηνοτρόφους να συνειδητοποιήσουν τη δύναμη τους, να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να πάρουν την τύχη της ΔΩΔΩΝΗΣ στα χέρια τους, καταθέτοντας από κοινού πρόταση λειτουργίας αυτοδιαχειριστικού χαρακτήρα που θα διασφαλίζει τον κοινωνικό της ρόλο και θα εγγυάται την ποιότητα των προϊόντων της !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου