Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Δελτίο Τύπου ΑΥ.ΡΙ.Ο 18/10/2010

Αντιπροσωπεία του συνδυασμού “ΑΥ.ΡΙ.Ο. ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ” με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιάννη Παπαδημητρίου, περιόδευσε την Κυριακή 17/10/2010 στα χωριά Μιχαλίτσι, Φλάμπουρα, Ν. Σαμψούντα, Ν. Σινώπη, Αρχάγγελο, Καστροσυκιά & Κανάλι.
Η αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Ηλία Χάιδα, τους περιφερειακούς συμβούλους Λάκη Μπέλλη και Νίκο Λιβιεράτο και μέλη της εκλογικής επιτροπής, παρουσίασε στους κατοίκους τις θέσεις του συνδυασμού για την πολιτική επικαιρότητα, την αγροτική ανάπτυξη και τις συνέπειες τις κυβερνητικής πολιτικής του μνημονίου και της περικοπής των κοινωνικών δαπανών.
«Δε θεωρούμε χαμένη μάχη την υπόθεση της αγροτικής παραγωγής και του αγροτικού εισοδήματος», τονίστηκε χαρακτηριστικά, «θα αναλάβουμε, σε συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους και ειδικούς επιστήμονες, πρωτοβουλίες που θα ενισχύουν και θα ενθαρρύνουν μορφές συλλογικής και ποιοτικής γεωργίας και κτηνοτροφίας, καθώς δεν θεωρούμε αναπότρεπτο την καταστροφή του αγροτικού χώρου και τη μετατροπή των ζωνών καλλιέργειας σε ζώνες κατοικίας ή τουρισμού. Απαιτείται στην Πρέβεζα και σε όλη την Ήπειρο να δοθεί και με την ψήφο των πολιτών μήνυμα αντίστασης και ελπίδας, μήνυμα συσπείρωσης όλων των ζωντανών δυνάμεων, χωρίς περιχαρακώσεις και αυταρέσκειες, για την αντιστροφή της κοινωνικής οπισθοδρόμησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου