Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Ανακοίνωση της ΑΚΟΑ Πρέβεζας

Η ΑΚΟΑ (Ανανεωτική Κομμουνιστική Οικολογική Αριστερά) Πρέβεζας η οποία πρωτοστάτησε στην δημιουργία και στήριξε με όλες της τις δυνάμεις την δημοτική παράταξη "Δημόσιος Χώρος - Πρέβεζα, Λούρος, Ζάλογγο" με υποψήφιο δήμαρχο τον κο Γιάννη Ρέντζο, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής της 14ης Νοέμβρη 2010 δηλώνει :
Ούτε προσωπική γνωριμία με τους υποψήφιους δημάρχους, ούτε προσωπική αντιπαλότητα με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους τους έχουμε. Έχουμε όμως, απόλυτη αντίθεση με τις πολιτικές των κομμάτων που τους προωθούν. Τόσο μ΄αυτούς που ψήφισαν το μνημόνιο, όσο και μ' εκείνους που το αντιμετωπίζουν , λέει, κριτικά, αρνούμενοι όμως να αποκηρύξουν την πολιτική που το παρήγαγε. Μιά πολιτική που καταδυναστεύει τη ζωή των πολλών κι αδύναμων, για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των λίγων και ισχυρών. Κι έχουμε αντίθεση με τους μηχανισμούς εκείνους, που θέλουν να αναρτήσουν την πόλη μας ως τρόπαιο στις οθόνες των καναλιών τους. Έτσι δεν έχουμε καμιά διάθεση να συμβάλουμε στη νομιμοποίηση κανενός ως φορέα δημοκρατικότερων ή φιλολαϊκότερων αντιλήψεων.
Είναι δουλειά όσων αισθάνονται ικανοποιημένοι από την ταυτόσημη πολιτική των εκπροσώπων του δικομματισμού να επιλέξουν την εκδοχή της που προτιμούν για το δήμο. Δικά τους κριτήρια, δική τους κι η απόφαση. Εμείς δεν πρόκειται να συνδράμουμε με την ψήφο μας κανέναν απ' τους δυο.
ΑΚΟΑ Πρέβεζας - Συνιστώσα ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου